Дапоксетин – бързайте бавно

Заговорим ли за секс, темата за преждевременната еякулация не е сред любимите теми за обсъждане, но истината е, че с този проблем се борят над 50% от мъжете в сексулано активна възраст.

дапоксетин

Ако и вие търсите начин да се справите с подобен проблем, предлагаме ви да опитате един от най – продаваните и препоръчвани секс стимуланти – Дапоксетин.

Този лекарствен продукт е генерик на priligy, клинично тестван и напълно безопасен е и се препоръчва за мъже, които имат проблем с преждевременната еякулация. Освен това, от появата му на световния пазар до сега, това е един от малкото продукти, силно препоръчван и разпространен в страни като Канада, САЩ, Австралия и други.

Преждевременната еякулация е заболяване, при което еякулацията се случва веднага след започване на половия акт или дори преди него и това може да доведе до загуба на самочувствие, потиснатост и дори до изпадане в депресивни състояния.

Благодарение на Дапоксетин вие можете да върнете самочувствието си и да се насладите на страхотен секс, без да се притеснявате от нищо.

Как действа секс стимуланта и защо ви го препоръчваме?

Този продукт спада към групата на селективните инхибитори с обратен захват на серотонина, а както знаете, тъкмо серотонинът е един от важните хормони, който контролира еякулацията. При проблеми с преждевременна еякулация, нивата на серотонина са доста по – ниски и това пречи да се насладите на по – дълго на секса и да контролирате напълно еякулацията.

Приемайки Дапоксетин вие ще забравите, че имате какъвто и да е проблем и не само ще си върнете самочувствието, но и ще подобрите интимните  отношения с партньорката си.

Можете да закупите лекарствения продукт в аптеките или ако се притеснявате, можете да го поръчате от специализиран онлайн магазин.

Добре е, преди да го изпробвате да се посъветвате с лекаря си, който може да ви даде по – пълна информация за действието на секс стимуланта.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *