Как да увеличите издръжливостта си в леглото?

Как да увеличите издръжливостта си в леглото?

Без значение от възрастта, няма да откриете мъж, който не иска да издържа много време в леглото.

Легендите за издръжливостта в леглото се разказват от край време и доста често са също толкова измислени, колкото историите, които рибарите разказват като се съберат на по бира.
Във всяка легенда обаче има и определена доза истина и ако и на вас ви се иска да пробвате дали можете да увеличите още мъничко издръжливостта си в леглото, вижте какво ще ви подшушнем.

Има някой храни, които е добре да включите в менюто си и които ще ви помогнат да забавите края.

Лимони и банани

Лимоните са богати на витамин С, който пък от своя страна подпомага по-доброто кръвообращение и оросяване, а знаете, че за здрава ерекция кръвонасищането на пениса е от много голямо значение. Бананите са пълни с фолиева киселина, която е много важна за качеството на спермата.

Ядки

Хапвайте повече бадеми и фъстъци, тъй като те съдържат витамин Е, който освен, че е мощен антиоксидант подобрява и качеството на спермата.

Останалите храни, които ще ви помогнат да сте още по-издръжливи са : месо, стриди, авокадо, пъпеш, черен дроб.

Техники за забавяне

„ Старт- стоп”

Тази техника ще ви помогне да забавите края. Ако усетите, че сте много възбудени, спрете за момент и изчакайте възбудата да отшуми, после продължете. Използвайте техниката „старт-стоп” ще се задържите края.

Презервативи, които съдържат бензокаин

Потърсете в аптечната мрежа презервативи, които съдържат бензокаин. Според сексолози, бензокаинът, който се съдържа в презервативите ще ви позволи да отложите края.

Секс стимуланти

Секс стимулантите за издръжливост са много ефективни, но не се препоръчват на мъже, които нямат проблеми с ерекцията. Много ефективни за задържане, здрава ерекция и издръжливост са Виагра, Силданафил, Тадалафил, Дапоксетин и други.

Ако все пак искате да пробвате със секс стимулант, можете да използвате някой от спрейовете за издръжливост, които ще откриете в аптеките или в специализираните онлайн магазини.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *