nyakolko trika za moshtna nerektsiya

Няколко трика за мощна ерекция

Доста е неприятно, когато се получи „засечка” в леглото или когато сексуалния акт приключва почти веднага след като е започнал.

Тези проблеми са неприятни и за двамата партньори, но докато жената може да е незадоволена и малко разочарована, то за мъжа това е изключително тежка травма.

Мъжете приемат слабата ерекция или преждевременната еякулация като нещо, което е недопустимо и ако тези проблеми зачестят, това може да ги накара да изгубят своята увереност и да изпаднат в състояние на депресия, от която трудно да излязат.

Обикновено, когато мъжът не може да получи здрава и мощна ерекция се затваря в себе си, губи желание за секс и това води до още по-големи проблеми в отношенията с партньора.

За да не се стига до там, има няколко начина да се справите, но е важно и двамата с партньора си да проведете един откровен разговор, в който да му окажете своята подкрепа.

Веднъж преодолеете ли бариерата и накарате ли го да говори, без да се притеснява можете да опитате следните няколко неща, които ще помогнат на партньора ви да получи мощна ерекция.

От дълбока древност, та до днес жените владеят до съвършенство изкуството да съблазняват – то е заложено вътре в нас. Затова се въоръжете с търпение и подгответе сцената.

Не бързайте и не говорете постоянно за проблема в леглото. Дайте му време да се успокои във вашите прегръдки и да повярва, че вие ще сте до него;
Организирайте си една романтична вечеря на място, където сте се чувствали прекрасно двамата;
Подберете специално меню, което включва храни, които са естествени афродизиаци като шоколада, стридите, шампанското;
Секси бельото, с което сте облечена също ще помогне да привлечете интереса на половинката си;
Малко разгорещяващи и вдигащи адреналина игри ще са още един плюс;
Ако нищо от това не помогне, на пазара се предлагат достатъчно секс стимуланти за мощна ерекция, които ще ви бъдат от голяма помощ.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *