golqm biust

Бюстът все пак има значение

Казваме, че големината на бюста няма значение, но истината е, че няма жена, която да не иска да има малко по – голям бюст.

Не говорим за бюст, който да се забелязва от километри и който ти тежи и ти да пречи да спиш, говорим за бюст, който изглежда добре, стегнат и секси.

За съжаление природата не дарява всяка жена с хубав бюст, а на такива като мен дори е отказала да даде и е дала някакво подобие, което трудно се забелязва, ако не е в сутиен с огромни подплънки.

Решението в такива случаи е или да се примирим с малкия си бюст или да направим нещо по въпроса.

В днешно време медицината и по – скоро пластичната хирургия ни дава възможност да си „набавим” по – голям бюст като си поставим силикон, но лично за мен това не е най – доброто решение.

Първо, не искам изкуствени импланти, с които да приличам на кукла Барби, второ – не съм толкова богата, че да си позволя силикон.

Тогава какво е решението на този проблем и как можете да уголемите бюста си, ако сте лишени от хубав бюст като мен?

От личен опит мога да кажа, че съм опитвала какво ли е. То не бяха масажи, то не бяха кремове, то не бяха диети и нищо не ми помогна – бюста ми си стоеше все така малък и почти незабележим.

Такъв си беше дълги години наред, докато не открих геловете за по – голям бюст.

Сега ще си кажете:”Хайде де, това е рекламен трик да си купим още един безполезен продукт”, но грешите.

Оказа се, че геловете за по – голям бюст действат и то действат много добре.

Когато започнах да ги използвам аз също нямах голяма надежда, но след три месеца грижи днес за пръв път мога да кажа, че имам по – голям, стегнат и секси бюст.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

1 коментар за “Бюстът все пак има значение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *