уголемяване на бюста

Няколко трика за уголемяване на бюста

Красивият, добре оформен и стегнат бюст е мечта за всяка жена.Не всяка жена обаче е благословена от природата с подобен бюст и затова се налага да прибегнем до уголемяване на бюста, ако искаме да сме красиви и със самочувствие.

И така, ако и вие не сте надарени с хубав бюст, какво можете да направите, за да се сдобиете с такъв, без да прибягвате до пластичната хирургия?

Няма да кажем, че уголемяването на бюста става лесно, защото не е вярно. Можете да го постигнете единствено с постоянство и желание.

Как да уголемите бюста си?

Ако вземете решение да го направите е необходимо да комбинирате няколко начина за уголемяване – упражнения, медицински продукти за уголемяване на бюста и още нещо…

Упражненията за по – голям бюст не са сложни, и ако ги правите правилно и с постоянство ще постигнете желания ефект.

Подготвили сме ви две лесни за изпълнение упражнения, които ще споделим с вас:

Упражнения с дъмбели.

Легнете на пейката и вземете в ръце дъмбелите. Разтворете ръцете и после започнете да ги събирате нагоре. Опитайте се да изпълнявате движенията бавно. Повторете упражнението в три серии от 15 повторения.

Лицеви опори.

Класическите лицеви опори, ако бъдат изпълнявани правилно ще ви помогнат да уголемите и стегнете бюста си. Лицевите опори, които трябва да правите са в серия от 30.

С упражнения ще постигнете желания ефект, но ако ги комбинирате с продукти за уголемяване на бюста, каквито се предлагат в специализираните магазини ефектът ще е по – бърз и видим.

Едни от най – ефективните медицински средства за по – голям бюст са геловете, капсулите и капките за уголемяване.

Към всичко това можете да прибавите и…рибено масло. Рибеното масло се втрива в гърдите в продължение на месец, след което сами ще забележите, че бюстът ви е станал по-голям, сочен и стегнат.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *