Какво е хидрохлорид ?

Какво е хидрохлорид и какво е значението му за силната и здрава ерекция?

Хидрохлорид се нарича веществото, което се съдържа в солната киселина. Защо ви занимавам точно с него ли?

Предполагам сте наясно, че това вещество се използва в доста от съвременните лекарства, но знаете ли, че се използва и в секс стимулантите, които се предлагат на пазара?

Всички ефективни медицински препарати за удължаване на ерекцията имат в съдържанието си хидрохлорид, тъй като това вещество оказва голямо влияние, когато стане дума за силна и здрава ерекция.

В кои секс стимуланти се съдържа хидрохлорид?

Levitra

Levitra включва в състава си веществото Варденафил, което само по себе си е хидрохлорид. Левитра е от най – мощните и ефективни секс стимулнати за сексуална потентност и мощ.

Super Vidalista Tadalafil Dapoxetine

Този секс стимулант не само повишава издръжливостта, но спомага за силна, продължителна и здрава ерекция. Ако потърсите малко по – подробна информация ще забележите, че в състава на препарата влиза и Dapoxetine, който е хидрохлорид, спадащ към групата на селективните инхибитори и който се смята за едно от най – ефективните средства за справяне с преждевременната еякулация.

Дапоксетин

Дапоксетин е генерик на Priligy и се прилага за лечение на преждевременната еякулация. Дапоксетин хидрохлорид също принадлежи към селективните инхибитори и е изключително ефективен за удължаване на ерекцията. В много страни този секс стимулант е препоръчван и показва много добри резултати при хората, които го приемат.

Лидерин

Лидерин е секс стимулант, който спомага за продължителната и здрава ерекция. В състава му влиза L – аргинин хидрохлорид, който оказва влияние за образуването на азотен окис, който пък от своя страна помага за разширяването на кръвоносни съдове и за поддържане на нормалното кръвообращение в малкия таз.

В крайна сметка се оказва, че хидрохлорида, който се съдържа в секс стимулантите оказва голямо значение за справянето с проблемите с преждевременната еякулация, продължителността на еякулацията и здравата и силна ерекция.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *