ТОП 3 секс стимуланти за жени

ТОП 3 секс стимуланти за жени

Да, правилно прочетохте! Въпреки мнението на голяма част от хората, че жените нямат кой знае какви сексуални проблеми, това изобщо не е така.

Напротив, жените имат точно толкова проблеми в секса, колкото и мъжете и за да се справят с тях се нуждаят от подходящите добавки и стимуланти.

Кои са ТОП 3 секс стимулантите за жени, които повишават либидото?

Виагра за жени- таблетки

Според медицинските изследвания, основният източник за увеличаване либидото са витамините А, В, С и най – вече витамин Е, който се нарича още „витамина на възпроизвеждането”.

Днес на пазара могат да се открият различни секс стимуланти, които повишават желанието за секс и голяма част от тях са предназначени за жени. Тези добавки помагат да се стимулира циркулацията и притока на кръв в ерогенните зони, което силно увеличава възбудата и желанието. Най – често тези секс стимуланти са разработени на базата на различни растителни екстракти, познати ни като естествени афродизиаци и натурални продукти, които имат високо съдържание на витамини А, В, С и Е.

Най – ефективен и популярен продукт за повишаване на либидото е Виагра за жени. Виагра помага за повишаване на желанието и гарантира страхотен и продължителен сексуален акт.

Капки за повишаване на сексуалното желание – Испанска муха

Капките за повишаване на либидото са предназначени и за мъже и за жени. Разработени изцяло на растителна основа, те съдържат единствено екстракти от мощни афродизиаци като женшен, мурсалски чай, бабини зъби и други, които усилват сексуалното желание, подобряват сексуалната функция и засилват сексуалното удоволствие и при двамата партньори.  Разнообразието от капки за повишаване на сексуалното желание е голямо, но ние можем да ви препоръчаме една от изключително ефективните добавки – Испанска муха.

Cupidra- разтворимо прахче за засилване на сексуалното желание и достигане на множествени оргазми. Секс стимуланта повишава либидото и допринася за достигането на множествени оргазми.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *