Еректилната дисфункция е сред най - честите сексуални проблеми при мъжете

Еректилната дисфункция е сред най – честите сексуални проблеми при мъжете

Сексуални проблеми имат както мъжете, така и жените.

Причините да се появят могат да бъдат както физически ( като усложнение от други заболявания, заради приемане на медикаменти за лечение от различни болести, като ефект от химиотерапия и други ), така и психологически ( притеснение, депресия, страх, стрес, натовареност).

Мъжете много по – трудно се справят, ако се появят сексуални проблеми, но трябва да знаят, че това са напълно лечими проблеми и ако се вземат навременни мерки ще възвърнат мъжествеността си напълно.

Кои са най – честите сексуални проблеми при мъжете?

Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция се изразява най – често под формата на преждевременна, забавена или ретроградна еякулация. При преждевременната еякулация мъжа достига оргазъм още с проникването или дори преди това. Забавената еякулация се изразява с точно обратното –  мъжът не може да достигне оргазъм. Ретроградната еякулация е по – рядко срещан проблем, при който семенната течност не може да премине през уретрата и се връща в пикочния мехур.

Импотентност

От импотентност страдат по – често възрастни мъже, но и по – младите не са застраховани срещи този сексуален проблем. За импотентност говорим, когато мъжа не може да достигне ерекция или не може да я задържи колкото е необходимо. Този сексуален проблем може да се дължи на заболяване като диабет, високо кръвно налягане или депресия, тревожност, употреба на наркотични вещества или алкохол.

Понижено либидо

Въпреки, че липсата на желание за секс се смята за сексуален проблем, от който страдат повече жените, и при мъжете се среща често. Липсата на сексуално желание и възбуда могат да се дължат както на стресови ситуации, така и на липса на привличане от страна на партньорите.

Съвременната медицина предлагат голямо разнообразие от различни секс стимуланти, благодарение на които всички тези сексуални проблеми могат да бъдат решени.

Достатъчно е да се посети специалист, който да диагностицира с точност сексуалния проблем, за да могат да бъдат определени подходящите секс стимуланти.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *