Най - големите страхове на мъжете в секс преживяването

Най – големите страхове на мъжете в секс преживяването

Прието е да се смята, че жените са по – притеснени при първия сексуален контакт, но истината е, че и мъжете имат своите страхове.

Според едно изследване на фармацевтична компания, която предлага продукти за еректилна дисфункция, повече от половината от мъжете, които прибягват до секс стимуланти изпитват различни страхове за това как ще се справят в леглото.

Кои са най – големите страхове, които могат да попречат на мъжете да се справят в леглото въпреки огромното си желание?

Дали ще успея да я задоволя?

Това е най – големият страх на повече от 80% от мъжете, за който никога няма да говорят. По време на първия сексуален контакт мъжът изпитва голямо притеснение дали ще отговори на очакванията на партньорката си, дали ще успее да я задоволи и дали сексът ще е достатъчно продължителен.

Аз ли да поема инициативата или да чакам нея?

А сега де! Доста често се случва просто да се разминем, защото всеки чака другия да „покаже интерес” и да направи първата крачка. Счита се, че жените оставят на мъжете доминиращата роля, но един голям процент от мъжете се страхуват да направят първата крачка и изчакват жената, защото не са уверени в реакцията и. Този страх от отхвърляне може да стигне до там, че до секс да не може да се стигне без секс стимуланти.

Боже, как ли изглеждам в нейните очи без дрехи?

Да, мъжете се притесняват от това как изглеждат точно толкова, колкото и жените. Самата мисъл, че тялото му не е толкова атлетично, колкото му се иска и че е възможно партньорката му да го отхвърли може да причини сериозен проблем.

„Размерът” има ли значение за нея?

Всички говорим, как това няма значение, но всички знаем, че за мъжете това е от много голямо значение. Няма по – голямо унижение за един мъж, ако партньорката му подложи на съмнение неговото мъжко достойнство.

 

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *