Как да стимулирате ерекцията си

Как да стимулирате ерекцията си?

Ерекцията се смята за една от най – важните функции на мъжкото тяло и когато се случи да има проблем, представителите на мъжката половина изпадат в паника и започват да търсят начини бързо да се справят с проблема.

Фармацевтичната индустрия отдавна се е погрижила да осигури достатъчно ефективни секс стимуланти, които да помогнат на мъжете да си върнат увереността в леглото.

Кой са най – предпочитаните и ефективни секс стимуланти?

Cialis ( Tadalafil )

Този секс стимулант е изключително ефективен при проблеми с ерекцията. Препоръчва се да се приема половин час пред полов акт. За да постигнете по – добър ефект е добре да имате предварителна сексуална стимулация.

Виагра ( Силденафил )

Виагра е добре да се приема около час преди секс, тъй като действието му започва 50 минути след прием. И тук е задължително да има сексуална стимулация.

Левитра ( Vardenafil )

Приема се 30 минути преди полов акт. Тестовете са показали, че стимуланта действа средно между 10 – 12 часа.

Тези лекарствени средства ще ви помогнат да се справите напълно с проблема, но ако не искате да започвате приемането им при първата „засечка”, можете да пробвате с някой храни, за които се смята, че повишават либидото и помагат за силна и здрава ерекция.

Ядки

Ядките ( бадеми, орехи, фъстъци, лешници ) са едни от най – добрите естествени стимуланти. Хапвайте повече от тях, като можете да ги комбинирате с няколко лъжици мед за по – голям ефект.

Морски храни

Включете в менюто си стриди, миди, омари, скариди, раци. Морската храна със сигурност ще засили мъжествеността ви.

Плодове и зеленчуци

Мъжете не обичат много пресни плодове и зеленчуци, но те помагат много за повишаване на мъжкото либидо. Затова включете в менюто си смокини, нар, портокали, лук, чесън и всички зелени храни, ако искате да имате продължителна и здрава ерекция.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *