Парфюми с феромони

Парфюми с феромони – привлечи вниманието

Чувствате се незабележими и ви е трудно да привлечете вниманието? Отдавна се питате защо не ви върви в любовта и не откривате решение, което да ви помогне да ви забелязват от противоположния пол?
Чували ли сте за парфюми с феромони, те се предлагат в различните магазини за секс стимуланти?

Не, не си мислете, че ако се напръскате с парфюм с феромони и всички жени веднага ще тръгнат след вас и ще организират шествие във ваша чест. Това може да се случи единствено във фантазиите ви, но ако наистина искате да привличате вниманието, феромоните ще ви помогнат доста.

Какво представляват феромоните и защо ви препоръчваме да ги използвате, ако наистина имате проблеми с привличането на вниманието?

Предполагаме сте чували изразите: „Любов от пръв поглед”, ”Има/ няма химия между двама души”, „Не знам защо се вълнувам точно от този мъж/жена”.

Всъщност, точно феромоните, които се отделят от жлезите и на мъжете и на жените са виновниците за привличането между двата пола.

Те са без мирис, но отделяйки се във въздуха действат подсъзнателно на отсрещната страна, възбуждайки сексуалното желание. Истината е, че точно благодарение на феромоните, които отделяме изпитваме влечение към определен индивид. Благодарение на тях се влюбваме, изпитваме сексуална възбуда към точно определен мъж или жена и пак благодарение на тях избираме половинките си.

За съществуването на феромоните се знае сравнително отскоро, а прилагането им в парфюмерийната индустрия е още по – отскоро. До 1995 година се е смятало, че хората не отделят феромони, а това е присъщо единствено на животните. За наша радост днес сме наясно, че и ние отделяме феромони, а парфюмерийната индустрия може да ни помогне, ако имаме проблеми с невербалното общуване с противоположния пол.

В магазините за секс стимуланти се предлагат парфюми с феромони за мъже, жени и унисекс, така че ако искате да сте неотразим за противоположния пол, можете да изпробвате действието на феромоните.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *