„ Испанска муха ”- един от най - мощните афродизиаци

„ Испанска муха ”- един от най – мощните афродизиаци

Искате ли да изживеете най – вълнуващата си нощ? Мечтаете ли за неустоимо сексуално изживяване с партньора си? Тогава можете да влезете в някой онлайн магазин за секс стимулантни и да потърсите информация за възбуждащите капки „ Испанска муха ”.

„ Испанска муха ” се счита за един от най – мощните афродизиаци, с които ще превърнете всичките си фантазии за невероятен секс в действителност.

Но какво точно представлява този афродизиак и какво действие има?

Всъщност афродизиака нито е „испански”, нито се добива от „мухи”. Възбужащото средство се добива от определен вид бръмбари, в телата на които се съдържа веществото кандаридин. Приемано в големи дози, то може и да е смъртоносно, но вземано в правилните количества и концентрация действа като изключително мощен афродизиак.

Въпреки, че за „ Испанска муха ” се казва, че е афродизиак предназначен за жени, той действа еднакво добре и при мъжете и при жените. Достатъчно е да разтворите 5 капки от афродизиака в течност и да ги изпиете и само след няколко минути ще усетите силна възбуда и огромно желание за секс.

Действието на възбуждащите капки при жените се изразява в повишаване на либидото, повишено отделяне на секреция и разширяване на вагиналните мускули, повишена чувствителност, засилени усещания по време на оргазъм.

При мъжете – повишено сексуално желание, силна и здрава ерекция, голяма продължителност на сексуалния акт, силни оргазми.

Единственото, за което трябва да внимавате, ако приемате възбуждащите капки „ Испанска муха ” е да отброите точното количество капки ( най – много 5 ), за да не предозирате.

Останалото, което ви очаква, е една незабравима нощ, изпълнена с много страст и реализиране на всичките ви сексуални фантазии.

Испанска муха можете да откриете във всички магазини, които предлагат секс стимуланти, а ако държите на дискретността, най – бързо и лесно можете да си го закупите, ако посетите страниците на някой онлайн магазин за стимуланти, където можете да го закупите напълно инкогнито и на по – ниски цени.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *