уголемяване на бюста

Възможно ли е уголемяване на бюста без хирургическа интервенция ?

Не харесвате големината на гърдите си, но не искате импланти? Търсите натурални начини да постигнете желания резултат?

Всъщност, начини има и ако наистина желанието ви е да увеличите размера на чашките на сутиена си, сега ще ви запозная с някой от тях.

Преди да ви дам някой от най – ефективните рецепти за уголемяване на бюста обаче трябва да ви кажа, че за да го постигнете ще трябва да имате по-голямо търпение и желание да постигнете ефективни резултати.

Рецептите, които можете да изпробвате, е добре да ги комбинирате със специално разработени капсули за уголемяване на бюста, за да постигнете по – бърз резултат.

Капсули за уголемяване на гърдите можете да откриете във всички магазини за секс стимуланти, но аз ви препоръчвам натуралните капсули за жени Big Breast, които ще откриете в онлайн магазин Bg Stimulanti.

За да постигнете видими резултати ще са ви нужни поне три месеца, в които трябва да приемате капсулите, да изпълнявате специални упражнения за уголемяване на гърди и да използвате някой от методите на народната медицина, които ще ви представя сега.

Рецепта с шишарки от хмел

Шишарките от хмел съдържат фитоестрогени, които действат на тялото като истински хормони. Освен това отделят собствен естроген, което помага както за уголемяване на гърдите, така и за увеличаване на сексуалното желание.

Чай от хмел можете да си приготвите като залеете една супена лъжица шишарки с чаша вода. Оставете сместа да престои на хладно поне 8 часа, след което прецедете и пийте на мънички порции през целия ден.

Масаж с етерични масла

Комбинацията на капсулите за уголемяване на бюста и редовните масажи с етерични масла от здравец, иланг-иланг, пачули и иглика дава много добър ефект. Вземете няколко капки от етеричното масло и с нежни движения втривайте в гърдите. Движенията трябва да са нежни и леки и по посока на часовниковата стрелка. Правете масажа 14 дни, след което починете две седмици.

Чай от липов цвят

Дори и да не ви се вярва, истината е, че липовият цвят е много лесен, достъпен и ефективен начин да уголемите бюста си. Една супена лъжица липов цвят се запарва в една чаша вода и се оставя да преседи една нощ. Пие сутрин на гладно, като процедурата се повтаря около месец, след което се почива.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *