потентността

Няколко трика за повишаване на потентността

Обикновено нямате проблеми с потентността, но напоследък сте претоварени и усещате, че нещата излизат от контрол.

Питате се има ли начин да увеличите половата си мощ, без да се налага да търсите специализирана помощ?

Ако подобни проблеми ви тревожат ще ви кажем няколко малки трика, които ще увеличат потентността ви и които ще засилят желанието ви за секс.

Първото, което трябва да направите е да си дадете няколко дни почивка от всичко, което ви натоварва. Идете на спа, на масаж, разпуснете сред природата или просто се излежавайте в къщи с книга в ръка. Отърсете се от всички проблеми, които ви тревожат.

Променете малко начина си на хранене. Вместо обичайните пържени картофи, бургери и пици си направете една диета, която не само ще ви помогне на пречистите организма си, но и ще увеличи потентността ви.

Опитайте се да включите в менюто си повече пресни плодове, морски дарове, черен шоколад и заменете твърдия алкохол с вино.

Със сигурност ще усетите промяна, но ако все още не сте уверен в потентността си и искате да се подсигурите, можете да прибегнете до капки за по – силна потенция Tribulus Plus, които да приемате разтворени в малко вода.

Препоръчваме ви тези капки за полова мощ, тъй като те са разработени на основата на едни от най – мощните билки за повишаване на потентността- Трибулус Терестис и със сигурност ще ви помогнат да повишите либидото си.

Важно е да не забравяте, че повечето проблеми с ерекцията се дължат най – вече на стреса, напрежението и нездравословния начин на живот. Отърсите ли се от напрежението, промените ли мисленето и храненето си всичко ще е наред.

Разбира се, ако след като пробвате да се справите сами и не успеете, е добре да посетите специалист, който ще ви посъветва кои секс стимуланти да приемате, за да се справите с положението.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *