Уголемяване на бюст

Уголемяване на бюст с добавки? Опитайте!

Каквото и да си говорим, един от най – големите комплекси на жените са малките гърди.

Ние ( или по – голямата част от нас ) не държим да имаме огромни силиконови гърди, но си мечтаем поне да носим сутиен с приличен размер на чашката.

Аз също не умирам от желание да имам гърдите на Памела Андерсън, но когато си толкова плосък, че ако легнеш ще могат да те използват за дъска за гладене положението не е много добро.

Тъкмо затова винаги ми се е искало поне да си личи, че съм жена…

През годините опитах всичко, за да уголемя поне с един – два размера гърдите си. Изпробвах различни диети, тренирах здраво, спазвах всичко, което откривах в интернет или което ме съветваха приятелки, но напразно.

Докато един ден случайно не попаднах на един магазин за секс стимуланти и не видях, че предлагат добавки за уголемяване на бюст.

Нямах много големи надежди, но всичко останало го бях изпробвала и ефектът беше нулев, та затова реших да се пробвам за последно с добавките и ако не стане просто да приема факта, че природата е решила, че нямам нужда от по – големи гърди.

Сега, докато споделям това с вас съм много благодарна, че случайността ме накара да вляза на страниците на Bg Stimulanti и да си поръчам добавката за уголемяване на бюст.

Благодарна съм, защото след дълги години на тренировки, режими на хранене, мазане с различни козметични продукти без никакъв ефект, само за два месеца редовен прием на добавката увеличих размера на чашката на сутиена си с цели два размера.

Процесът не беше нито кратък, нито лесен, но ефектът, който постигнах с добавките си струваше на 100 процента.

Най – сетне чудото се случи и аз съм щастлива. Вече нямам толкова ниско самочувствие и се чувствам добре в кожата си.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *