либидото

Как да повишим либидото си?

Статистиката показва, че около 40% от жените в репродуктивна възраст страдат от сексуална дисфункция или иначе казано, имат понижено или липсващо желание за секс.

Причините за намаляване на сексуалното желание специалистите разделят на физически и психически. Физическите причини включват периоди по време на бременност, кърмене, менопауза и заболявания като кандидоза, инфекции на пикочните пътища, диабет, анемия, заболявания на сърдечно – съдовата система.

Физическите причини обаче са далеч по – малък процент в сравнение с психическите, което не бива да се подценява изобщо.

Психическите причини за липсата на желание за секс са стрес, депресия, умора, влошени отношения с партньора и други странични на пръв поглед фактори, които обаче оказват негативно влияние.

Как можем да повишим либидото си?

На първо място е необходимо да проведем един откровен разговор с партньора си, за да стигнем заедно до дъното на проблема и да намерим заедно решение.

Освен откровения разговор е необходимо да си дадем време за релаксация и активна почивка, която ще ни помогне да се възстановим.

Секс стимулантите и добавките, които се предлагат и от Bg Stimulanti  също могат да са ни много от помощ.

Активното спортуване също помага да се справим с пониженото либидо. Известно е, че хората които се занимават активно със спорт не страдат от понижено либидо. Това се дължи на факта, че физическата активност подобрява функцията на всички системи в организма и подобрява настроението.

Не са за подценяване и афродизиаците и възбуждащите капки за жени, които наистина могат да се погрижат за либидото ни. Затова е добре да прибавим към менюто си храни като яйца, черен дроб, цитрусови плодове, черен шоколад, пъпеш, авокадо, банани, ядки, смокини.

Разбира се, без да опитаме да се справим сами няма да повишим желанието си за сексуални ласки, затова е добре да направим нещо малко по – различно и да пробваме да изживеем някоя своя фантазия или да си доставим удоволствие организирайки едно романтично бягство с партньора си на място, което ще събуди желанието и у двамата.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *