еректилната дисфункция

Как да се справим с еректилната дисфункция ?

Мъжете, страдащи от еректилната дисфункция в активна сексуална възраст с всяка година се увеличават и това е доста тревожна статистика.

Причините за появата на заболяването могат да бъдат причинени от физически, емоционални, хормонални, неврологични или фармацевтични фактори.

Ако и вие сте сред мъжете, които имат подобни проблеми ви съветваме да не отлагате решението му във времето, а да влезете на Bg Stimulanti.com, където ще откриете разнообразие от секс стимуланти, които могат да ви бъдат от голяма помощ.

Разбира се, ако искате да се справите напълно с проблема, трябва да предприемете още няколко стъпки, които ще ви представим съвсем накратко сега.

  1. По време на полов акт се опитайте да не мислите дали ще успеете с ерекцията или не и се отпуснете напълно. Ако ви е трудно да не мислите, можете да си помогнете с някой от възбуждащите капки за стая, които ще увеличат желанието ви и ще ви накарат да забравите, че имате проблем.
  2. Споделете с партньора си, че понякога имате липса на ерекция, но това не е свързано с него. Този разговор е важен, тъй като при подобни проблеми, у партньора най-често назряват мисли, че не е привлекателен, не е желан и че проблемът е в него.
  3. Не се затваряйте в себе си още след първия неуспех, защото това може да доведе до доста неприятности и проблеми с партньора ви (ако го оставите в неведение). Помнете, че еректилната дисфункция е проблем, който можете да победите напълно и то само с малко помощ на секс стимулантите, които се предлагат във всяка аптека или магазин като Bg Scom.
  4. Консултирайте се с лекар, ако въпреки опитите ви и приемането на секс стимуланти за здрава и силна ерекция не успявате да се справите. Възможно е да имате проблеми с ендокринната система или с нивата на тестостерона.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *