Проблеми с потентността - как да му помогнеш

Проблеми с потентността – как да му помогнеш?

Еректилната дисфункция е проблем, с който мъжете се справят доста трудно сами и без подкрепата на половинката.

Въпреки, че това е състояние, което е на 95% лечимо и то с много малко усилия и с приемането на секс стимуланти, мъжете често изпадат в депресии и им е трудно да излязат от неприятната ситуация.

Как можеш да помогнеш на своята половинка, ако има проблеми с потентността?

Преди да започнем, е добре да знаеш, че причините за еректилната дисфункция могат да бъдат физиологически и психологически.

Физическите проблеми обикновено са проблеми с кръвообращението и нервната система, прекаленото физическо натоварване по време на тренировки, хормонални нарушения, нездравословното хранене.

Психологическите причини включват най-често отчуждението между съпрузите, фиксиране върху себе си (затваряне), скуката в леглото, напрежението и стреса.

Преди да предприемаш нещо, трябва да разбереш какво причинява еректилната дисфункция. Затова е необходимо да говориш открито с половинката си и да посетите заедно лекар, който да извърши нужните изследвания и да ви даде съвет как да се справите заедно.

Ако се окаже, че причината е физиологична, преди да говориш с половинката си да опита някой от разнообразните секс стимуланти от Bg Stimulanti, консултацията с лекар е задължителна.

Ако обаче причината е психологическа, тогава можеш да направиш следното:

  • Да покажеш на мъжа до теб, че го обичаш, подкрепяш и че заедно ще се справите с този проблем;
  • Да му организираш незабравимо изживяване, като поемеш първа инициативата, осъществиш някоя негова сексуална фантазия или просто го поканиш на романтична вечеря в спалнята;
  • Да го изненадаш с масаж и топла вана с ароматни соли, за да се отпусне и релаксира.
  • Като откриеш подходящите секс стимуланти за двама, за да му покажеш, че няма нищо лошо от време на време да приемате стимуланти, за да увеличите още повече желанието.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *