секс

Диета за секс. Кои храни разпалват страстта?

Афродизиаци наричаме всички храни, натурални секс стимуланти, добавки, билки и напитки, които повишават сексуалната възбуда и подобряват потентността.

Много се е изписало и изговорило за афродизиаците, но истината е, че по време на полова възбуда и при мъжете и при жените основна роля играят хормоните. Следователно, афродизиак може да бъде всеки продукт, който стимулира производството на тези хормони. За синтеза на хормоните, на организма са необходими някой вещества като цинк, селен, витамини А, Е, С, витамини от група В, както и лесно смилаеми протеини. Храните, които са богати на тези вещества, микроелементи и витамини се причисляват към афродизиаците.

Кои храни са добри секс стимуланти?

 

Скариди

Съдържат лесно смилаеми протеини и цинк.

Ядки

Орехи, фъстъци, шамфъстък и други ядки са сред най-добрите афродизиаци, тъй като съдържат протеини, витамин Е, калий, калций, магнезий, фосфор и желязо. Тези минерали подобряват еректилната функция и спомагат за производството на определени хормони.

Шоколад

Съдържа провитамин А, витамини от група В и цинк. Биологично активното вещество теобромин, както и кофеинът, които също се съдържат в шоколада увеличават производството на женския хормон естроген, както и производството на ендорфини (хормони на щастието).

Лук и чесън

Разбира се, тези храни не са най-удачния избор за интимност в леглото, но съвременната наука е установила, че в лука и чесъна се съдържат полифеноли и етерични масла, които подобряват работата на имунната система и повишават либидото.

Ягоди

Богати са на полифеноли и витамин С и консумацията им подобрява синтеза на ендорфините и женските полови хормони.

Гъби

Съдържат огромно количество цинк, така че изобилието на тестостерон и естроген е гарантирано.

Яйца от кокошка

Стимулират производството на тестостерон и увеличават сексуалното желание.

Банани

Богати на селен и калий. Селенът насърчава производството на тестостерон, а калия помага за нормализиране на сърдечния ритъм и помага за достигане на силна и здрава ерекция.

Консумирайте повечко от тези храни, комбинирайте със секс стимуланти от Bg Stimulanti и няма да имате проблеми в леглото.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *