Билки за увеличаване на потентността

Билки за увеличаване на потентността

В наши дни често подценяваме силата на природата и се доверяваме на секс стимулантите, за да постигнем силна и здрава ерекция. Употребата на секс стимуланти е добро решение, но ако се доверим и на билките, можем да увеличим потентността си многократно.

Кои билки са важни за мъжката сексуална потентност?s

Женшен

Коренът на женшена в Китай и Корея се нарича „корен на живота” и това не е напразно. Растението съдържа много биоактивни компоненти като фолиева, никотинова, пантотенова киселина, витамини, магнезий, калий, хром, желязо, калций, цинк, кобалт, мед, манган.

Полезни свойства на женшена:

  • Стимулира сексуалната функция;
  • Стимулира мозъчната дейност;
  • Подобрява циркулацията на кръвта;
  • Увеличава производството на тестостерон.

Женшен се предлага под формата на капсули, тинктура, чай и таблетки.

Лимонова трева

Плодовете на това растение, чиято родина е Далечния изток съдържат различни органични киселини (лимонена, ябълчена, винена) както и витамини от В група. Лимоновата трева се използва при проблеми със сексуалната функция и участва в състава на някой от секс стимулантите предлагани в аптеките и в магазини като Bg Stimulanti.

Полезни свойства на лимоновата трева:

  • Подобрява производителността и издръжливостта;
  • Подобрява сексуалната функция;
  • Стимулира сърцето и дишането.

Този естествен секс стимулант се предлага като чай, тинктура, прах от семена, капсули.

Гинко Билоба

Екстракти от растението се използват във фармакологията за производството на лекарства срещу атеросклероза, за подобряване на паметта и концентрацията. Гинко Билоба има и свойството да подобрява кръвообращението в органите и тъканите, което допринася за увеличаване продължителността на ерекцията.

Гинко Билоба може да се открие под формата на таблетки, капсули и в течно състояние.

Бабини зъби

Това растение доста често присъства като основен елемент в препарати за задържане на ерекцията и повишаване на потентността като Трибестан, Tribulus Terrestris, Tribulustan и други подобни секс стимуланти.

Продуктът се предлага на таблетки и капсули.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *