7 начина да уголемите бюста си

7 начина да уголемите бюста си

Над 80% от жените не харесват гърдите си и си мечтаят да могат да ги уголемят поне още малко.

Ако и вие попадате в числото на дамите, които не харесват бюста си, ето какво можете да направите, за да уголемите бюста си, без да се налага да посещавате пластичен хирург.

  1. Спорт. Може да ви струва невероятно, но активния спорт може да ви помогне да стегнете бюста си и да го направите по-красив. Най-подходящи спортове са плуване (стил брус), гребане, фитнес (лицеви опори, преси).
  2. Продукти за уголемяване на бюста от Bg Stimulanti. Употребата на добавки, гелове и кремове, специално разработени да уголемяват бюста могат да ви бъдат от голяма помощ. Добре е да знаете обаче, че за да имат ефект, трябва да сте търпеливи и упорити и да използвате геловете и кремовете поне 3 месеца, за да има видим резултат.
  3. Масажи. На пазара се предлагат специални продукти (еретични масла, овлажнители), които са разработени специално за масаж на бюста.
  4. Шиацу. Това е древна източна техника, която стимулира енергийния поток в организма посредством притискане на определени точки по тялото. Шиацу ще ви помогне както да уголемите бюста си, така и да се почувствате добре и да подобрите тонуса си.
  5. Диета. Включете в менюто си повече соя и соеви продукти, зеле и други. Ако не обичате соя, можете да приемате хранителни добавки или мултивитаминни комплекси, за да осигурите нужните витамини, които ще ви помогнат да увеличите гърдите си.
  6. Внимавайте с позата. Доста често стоите изгърбени? Отучете се от този вреден навик. Колкото по-свита и изгърбена е стойката ви, толкова по-малки изглеждат гърдите ви. Затова застанете пред огледалото, изправете гръб и изпъчете гърдите и ще видите колко по-добре и апетитен изглежда бюста ви.
  7. Носете правилния сутиен. Не се скъпете за бельо в никакъв случай, а когато стане дума за сутиен, преди покупката задължително го пробвайте и купувайте само сутиени, които са ви удобни и в които гърдите ви изглеждат апетитно.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *