Имате проблем с еякулацията

Имате проблем с еякулацията ?

Някой беше казал, че нещата, които носят удоволствие не траят дълго, но това не е съвсем така, когато става дума за полов акт.

Около 40 % от сексуално активните хора са на мнение, че сексът трябва да продължи колкото е възможно по-дълго, а от продължителността на половия акт се определя неговото качество.

Ето защо, когато преждевременната еякулация се появява все по-често, това се отразява на самочувствието и дори на сексуалната функция на мъжа.

Причините за появата на преждевременна еякулация могат да бъдат много, но най-често срещаните са:

  • Хормонален дисбаланс

Способността в леглото се влияе от хормони като тестостерон, (който регулира силата на сексуалното желание) и серотонин (който отговаря за нивото за щастие). Когато има дисбаланс на тези хормони, това може да доведе до преждевременна еякулация.

  • Лош опит

Мъже, които са имали лош предишен опит могат да изпитват страх, напрежение и нервност, което отново води до преждевременна еякулация.

  • Физически фактори

Умората, претоварването, безсънието, прекомерната употреба на алкохол или наследствени обременености доста често водят до ускоряване процеса на еякулация.

Как да се справите с този проблем?

Опитайте се да си повдигнете самочувствието. Проблемите в леглото до голяма степен зависят от състоянието на ума и от начина какво мислите за себе си. Ако смятате, че ще се изложите, то повярвайте, със сигурност ще се изложите. Затова просто се опитайте да се успокоите и да се фокусирате върху чувствата, които изпитвате към партньора си, и не мислете за проблема си.

Влезте на Bg Stimulanti, разгледайте секс стимулантите за задържане и забавяне на еякулацията и изберете някой от продуктите. Предлагаме ви да опитате да се справите с проблема си със секс стимуланти, тъй като това е най-бързия и ефективен начин да спрете да се притеснявате всеки път, когато се стигне до интимна близост в партньора ви.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *