Как да имате винаги здрава и силна ерекция

Как да имате винаги здрава и силна ерекция

Още от пубертета мъжете се излагат на различни вредни влияния като тютюнопушене, алкохол, случаен секс, което може да причини проблеми с ерекцията.

Ако и вие изпитваме подобни проблеми, ето няколко неща, които могат да ви помогнат да сте винаги във форма

  1. Откажете цигарите

Изследователи от университета в Кентъки са установили, че мъжете пушачи имат 10 пъти повече проблеми с ерекцията, отколкото непушачите. Освен това, тютюнопушенето има вредно въздействие върху стените на кръвоносните съдове и може да увреди тъканите на пениса.

  1. Отървете се от излишните килограми

Изследванията за връзката между еректилната дисфункция и наднорменото тегло категорично доказват, че при 2/3 от мъжете, които страдат от еректилна дисфункция заболяването е пряко свързано с наднорменото им тегло.

  1. Движете се повече

В едно скорошно проучване се е установило, че мъжете, които се разхождат по 2 мили на ден или правят физически упражнения по 30 минути дневно, имат по-здрава и силна ерекция в сравнение с мъжете, които водят заседнал начин на живот.

  1. Концентрирайте се върху една партньорка

Мъжете, които имат любовници, имат по-често проблеми с ерекцията. Освен факта, че тези мъже са изправени пред двойното бреме да задоволяват две или повече жени съществува напрежението от воденето на двойствен живот и се наслагва чувство на вина за лъжата и изневярата. Всичко това не позволява на мъжа да се отпусне и да се наслади на половия акт.

  1. Отделяйте време за достатъчно сън

За да нямате проблеми с ерекцията сънят е много важен. Когато човек спи около 8 часа, това дава достатъчно време на организма да снабди с кислород и хранителни вещества тъканите на пениса и да се погрижи за тяхната еластичност. Липсата на сън води до все по-чести проблеми с ерекцията.

  1. Опитайте секс стимуланти

Секс стимулантите на Bg Stimulanti могат да ви помогнат да постигнете силна и здрава ерекция в случай, че се страхувате да не се изложите или ако липсата на ерекция ви притеснява от по-дълго време.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *