Консумирайте повече ядки за здрава и силна ерекция

Консумирайте повече ядки за здрава и силна ерекция

От край време мъжете, които имат проблеми с удължаване и задържане на ерекцията търсят начини да се справят бързо с проблема си.

Приемат секс стимуланти от Bg Stimulanti, хранят се с храни, които помагат за повишаване на либидото, правят упражнения и всичко това наистина дава добри резултати.

Има обаче храни като ядките например, които също могат да бъдат от помощ, но често се подценяват, а те са шампиони по съдържание на полезни за организма елементи. В тях се съдържат много витамини, минерали, етерични и растителни масла, фибри и протеини, които са много полезни, ако имате проблем с еректилната функция.

Ето кои ядки е добре да прибавите към ежедневното си меню, ако искате да имате здрава и силна ерекция

Орехи

Смята се, че орехите са шампиони по полезни свойства сред ядките. Те съдържат големи количества цинк (незаменим елемент за мъжките полови хормони), витамини А, С, К, Е, фосфор, магнезий, калций, калий и други елементи, всички от които са полезни за мъжката потентност.

Бадеми

Богати са на калций, калий, фосфор, сяра, магнезий и много витамини. Бадемите съдържат и аминокиселината аргинин, която помага за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвообращението.

Шамфъстъци

В Източните култури наричат шамфъстъците източник на живот. Те имат положителен ефект върху здравето на мъжете поради съдържанието си на 4 полезни за мъжката потенция вещества: цинк, аргинин, фолиева киселина и ненаситени мазнини. Фолиевата киселина подобрява качествата на спермата, а ненаситените мазнини намаляват нивата на холестерола и предпазват от заболявания на сърцето и импотентност.

Кедрови ядки

Кедровите ядки съдържат изключително много витамини и полезни микро и макроелементи, които повишават имунитета и се грижат за сексуалната функция.

Ако хапвате редовно ядки, храните се здравословно и приемате секс стимуланти, проблемите ви с ерекцията скоро ще бъдат само един лош спомен.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *