Сок от нар се бори с импотентността

Сок от нар се бори с импотентността

От всички проблеми, които могат да им се струпат, мъжете като че ли се плашат най-много от импотентността и изпадат в депресия, ако им се случи да не могат да се справят в леглото.

За радост, днес на пазара и в магазини като Bg Stimulanti могат да се открият много ефективни секс стимуланти, с които еректилната дисфункция да остане само лош спомен.

Освен стимулантите, мъжете имат на своя страна и някой храни, които помагат за здрава и силна ерекция.

Решихме да подберем за вас някой от храните, които познавате, но за които може би не знаете, че могат да са ви от помощ, ако имате проблеми с ерекцията.

Нар

Учени от Интернационалния Център за изследване на импотентността са установили, че нарът подобрява значително потентността на мъжете. При проведените изследвания се е установило, че 47% от мъжете, които консумират сок от нар редовно са подобрили значително мъжката си сила.

Грозде

Ако имате „засечки” в леглото яжте повече грозде. Консумацията на грозде подобрява подвижността на сперматозоидите.

Мед

Медът съдържа бор и азот, които увеличават притока на кръв в половите органи с 50%. Хапвайте по една лъжичка мед дневно и няма да имате проблеми с ерекцията.

Зеле

Дори и да не сте големи любители на зелето, включете го в менюто си, защото освен, че съдържа много полезни витамини и минерали има способността да повишава нивото на тестостерона.

Риба тон

Рибата тон съдържа витамин D, който увеличава нивата на тестостерон в кръвта с 90%. Освен това австрийски учени са открили, че тази риба има положителен ефект върху ДНК в сперматозоидите.

Хапвайте редовно от тези храни, осигурете си повече движение през деня и достатъчно сън през нощта, комбинирайте и с някой от доказаните марки секс стимуланти и няма да имате никакви проблеми с ерекцията.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *