Бъдете отново желани

Бъдете отново желани

Как да спечелим вниманието на околните?

 

Искате повече внимание

Имате ли ли сте някога усещането, че при запознанства и  срещи с  други хора трудно  успявате да направите добро впечатление, имате проблеми с намирането на любим  човек, не се чувствате достатъчно привлекателни или, че другите хора понякога не ви забелязват? Вие се чувствате следователно изолирани и подтиснати. Започвате да се питате какво се случва и във вас ли е проблема. Не се тревожете повече. Вие не сте от единствените, които страдат от този проблем. Има и много други хора като вас, които се чувстват недостатъчно атрактивни. Не винаги човек успява да направи добро първо впечатление. Но това въобще не е причина да се обезкуражавате.

Тайната на успешните хора

 

Вероятно често сте се питали каква е тайната на онези хора, които не са с перфектна външност, но някак си винаги правят добро впечатление на околните, и другите хора са очаровани от обаянието им и от това, че не изпитват никаква трудност при комуникирането си с другите хора. Питате се как го постигат? Е, ние ще ви кажем. Тайната им се крие във феромоните. Те представляват химични вещества, които се отделят от хора и животни, с цел да повлияят на индивиди от същия вид и съответно да предизвикат определена реакция. Те не могат тотално да променят един човек или да изменят характера му, но могат да подействат положително върху невербалната комуникация. Те съдържат леки съставки, които действат на подсъзнанието ни  и по този начин увеличават привлекателността и самочувствието.Това е и главната причина те да стават все по-популярни и да се използват успешно от различни хора.

Хората, които се възползват от силата на феромоните са най-различни. Например това са хора, работещи с клиенти, с такава цел, за да изглеждат по-надеждни в работата си, да изглеждат по-надеждни и да предизвикат уважение. Също така и от обикновени хора, които просто искат да увеличат самочувствието си и да станат по-забележими за околните. Феромони са използвани дори и от хора, които  заемат различни важни постове в обществото. Например това са политици, говорители, дипломати и други. Те използват парфюми с феромони, за да привлекат повече вниманието на слушателите върху себе си, и в ситуации когато е необходимо да се подчертае значението на техните думи.

  Вашето тайно оръжие

Магазин BG Stimulanti предлага парфюми с феромони, които  ви предлагат един чудесен начин да спечелите вниманието и възхищението на другите и да ви вдъхнат повече увереност и надеждност. След като започнете да използвате феромони, околните ще бъдат очаровани от вас и вече ще ви гледат с други очи. След като използвате парфюмите с феромони на Bg Stimulanti ще усетите колко бързо те ще повлияят положително на вас и хората в обкръжението ви. Този вид парфюми са нещо като добавка към вас, те подчертават вашите положителни качества и чар,  и ви карат да се чувствате по-уверени, и по-привлекателни .

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *