Отново щастие в леглото

Подобрете сексуалния си живот

Отново щастие в леглото

Убиец на желанието

Имате проблеми със секса? Не се чувствате добре, често сте отпаднали и ви липсва ви енергия и желание за секс. Мислите си, че проблема е във вас. Спрете да се тревожите, защото има решение на вашия проблем и много хора изпитват същия проблем. Нашето забързано ежедневие често ни поставя в трудни ситуации и ни кара да се чувстваме уморени и стресирани, това следователно се отразява на нашия сексуален живот. Стреса и умората намаляват либидото и така ни е трудно да се наслаждаваме на пълноценен секс.

Природни методи

Имаме късмет, защото природата ни е дарила с разнообразие от натурални храни и съставки. Приемът на натурални съставки, които по естествен начин повишават либидото ни, ще ни помогне да преодолеем сексуалните си проблеми. Това са например такива храни афродизиаци, които съдържат необходимите вещества за подобряване на сексуалната функция и действат като естествени сексуални стимуланти. Ще ви ги изброим. Храна афродизиак  са ягодите, тъй като съдържат витамин A и C, стимулиращи ендокринните жлези и нервната система. Шоколадът съдържа фенилетиламин, анандамин, който повишава нивата на допамин и триптофан- хормоните на удоволствието. Червеното вино от своя страна,  в умерени дози, стимулира нивата на серотонин. Лютите чушки съдържат капсаицин, който кара тялото да генерира топлина и освобождава стимулиращи настроението ендорфини. Чесънът съдържа триптофан, фенилаланин, магнезий, витамин C. Бананите участват в производството на полови хормони, тъй като са богати на витамин В, магнезий и калий. Медът  е богат на витамин С и В, които са необходими за производството на минерали и полови хормони, и които повишават нивото на тестостерон. Подправки като канела и ванилия имат функцията да стимулират хипофизата и подобряват притока на кръв. Техният най-голям ефект е върху емоционалното ни състояние и подобряване на настроението. Семената и ядките (например като орехи, бадеми, сусам) са богати на витамин Е, който подобрява потентността. Освен това и доста билки помагат за повишаване на сексуалното влечение. Например женшенът повишава енергията и издръжливостта в секса.

Край на проблемите в секса

Истина е, че  не можем винаги чрез храната да получим всички необходими за нашето либидо вещества. Решението за нас са сексуалните стимуланти от Bg Stimulanti. Чрез приема на сексуални стимуланти от Bg Stimulanti нашата сексуална активност ще се подобри и ние ще можем да се наслаждаваме на хубав секс по-често.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *