Природна енергия от Африка

Йохимбин – афродизиак от природата

Природна енергия от Африка

Какво е йохимбин?

   Това е естествен афродизиак, който се извлича от кората на дървото Йохимба, което расте най-вече в Западна Африка. Той представлява рядък алкалоид. Известен е със свойствата си на афродизиак и халюциноген, който всъщност е и билка с много ефективни антиоксидационни възможности. Наричан е още с името “билката за секс“.  Научни изследвания са открили, че йохимбинът, поради факта, че е силен антиоксидант, увеличава изключително много кръвния поток и подобрява общия тонус на тялото. Приема се при лечение на импотентност и климактериум при мъжете. Когато приемем йохимбе, тялото ни го преобразува в алкалоида йохимбин  и го вкарва в кръвообращението. Това съответно помага на общото отпускане на съдовете и подобряване на кръвоснабдяването, като по този начин активира определена част от гръбначния стълб, която отговаря за ерекцията. Това го прави силен сексуален стимулант, който тонизира и повишава потентността.

Тайните на египтяните

   Това растение още от древността е използвано от египтяните като естествен афродизиак. Било е използвано от египтяните като средство, което стимулира сексуалното желание. Освен като афродизиак и средство за лечение на еректилната дисфункция, йохимбинът се използва и като препарат за изгаряне на мазнини от тялото. От силата му на мощен стимулант за топене на мазнини се възползват най-вече атлети и културисти, следователно той се използва и като средство срещу затлъстяване.

Възможни са и странични прояви от приема на екстракт от йохимбин, като например поява на сърцебиене, раздразнителност, повишено кръвно налягане, нарушение на съня, треперене на крайниците, панически пристъпи.

 

Йохимбин за по-добър сексуален живот

   Тъй като нашето тяло не може само да произведе йохимбин, защото той не е есенциален, необходимо е да си го набавим чрез таблетки или възбуждащи капки, които съдържат такъв екстракт. Също и като сексуален стимулант от Bg Stimulanti. Възползвайте се от свойствата на йохимбина, за да подобрите здравето  и сексуалния си живот.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *