Помощ от природата

Епимедиум – билката за секс

Природен стимулант за добър секс

Защо ни липсва желание за секс?

Всички знаем, че доброто здраве е равно на добър секс. За съжаление не винаги успяваме в ежедневието си да обърнем подходящо внимание на нашето здраве и следователно сексуалният ни живот страда. Редица фактори като стрес, тютюнопушене, прекомерна консумация на алкохол, определени заболявания, заседнал начин на живот,вредните храни и липса на спорт, крият риск за сексуалното здраве и на жените и на мъжете. Случвало ли ви е се да се чувствате уморени и без желание за секс? Партньорката  ви си мисли, че не я желаете и вие започвате да се чувствате още по-зле. Необходимо е  да споделите ако имате такъв проблем. Липсата на сексуално желание е признак, че е необходимо да вземете мерки. За щастие има решение на този проблем, затова не се тревожете.

Помощ от природата

Благодарение на природата, този проблем,  може да се разреши с помощта на естествени лечебни средства, такива като например билката епимедиум. Съществуват около петдесет вида епимедиум. Наричана още „виагра на бедния човек“, тази билка е широко разпространена в  Азия, Средиземно море, Корея и най-вече в Китай. Тя е известна със свойствата си да подобрява сексуалната активност на мъжете и  помага при еректилна дисфункция. Доказана като сексуален стимулант, билката епимедиум е известно средство в Китайската медицина за повишаване на либидото. Екстракт от нейните листа се добавя към отвари, добавки или таблетки, каквито са таблетките за мъже VITA GRA на Bg Stimulanti. Нейното благотворно действие се дължи на веществото икарин , което се съдържа в нея. То повишава количеството азотен оксид в тялото, който разширява кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв към органите, и по-специално подобрява кръвообращението в гениталиите. Също така се счита, че билката увеличава нивото на тестостерона.

За по-добър секс

Приемайте сексуални стимуланти с екстракт от епимедиум, за да подобрите сексуалното си здраве. Този мощен природен афродизиак ще ви помогне отново да повишите либидото си и да се радвате на пълноценен секс. 

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *