Понижено сексуално желание

Съживете сексуалния си живот

Понижено сексуално желание

Какво да правим при ниско либидо?

Редица фактори от ежедневието ни, които са част от нашия съвременен живот като стрес, определени заболявания, прекомерна консумация на алкохол и цигари, неразбирателство с половинката могат сериозно да повлияят на сексуалния ни живот. Често те са причината ние да изпитваме липса на сексуално желание.

Понякога е трудно да се определи точната причина за пониженото ни либидо. Не трябва да го пренебрегваме, ако имаме такъв проблем,  а е необходимо да споделим с партньора си  и да се обърнем към лекарска помощ. Ако не обърнем навреме внимание на определен проблем, положението може да стане по сериозно и да навреди на сексуалния ни живот и отношенията ни с партньора.

Ниското либидо е един сериозен проблем, на който е необходимо да обърнем внимание. Затова е необходимо да обръщаме повече внимание на сексуалното си здраве.

Как да се радваме на по-добър секс?

За да се наслаждавате отново хубав секс, необходимо е да приемате сексуални стимуланти, каквито предлага магазин  Bg Stimulanti.

Определени храни, с които природата ни е дарила, могат значително да подобрят сексуалната ни функция. Ако ги приемате редовно, вашата сексуална функция значително ще се подобри. Ето например някои от тях:

Гинко Билоба – подобрява кръвообращението на цялото тяло, включително в интимните зони

Женшен – съдържа вещество, подобно на стероид, което се нарича тетрациклин тритерпеноиден сапонин. Той влияе на хипоталамуса, като увеличава плазмените нива на кортикоидите и кортикостероидите, и така се повишава сексуалното ни желание и насладата от секса.

Ананас – поради богатото си наличие на витамин С, този плод се използва широко в хомеопатичните лекарства за импотентност.

Авокадо – тъй като съдържа витамин В6, които спомага за производството на мъжки хормони и дава издръжливост и енергия.

Мед – за него учени са доказали, че увеличава сексуалната функция. Пчелният прашец влияе благоприятно върху либидото.

За по-добри преживявания в леглото

Приемайте сексуални стимуланти за бързо подобряване на сексуалната ви функция. С тяхна помощ отново ще сте пълни със сексуална енергия и желание.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *