Ключът към добрия секс

Кажете “чао“ на всички ваши проблеми в леглото

Как да се отървем от проблемите си в леглото?

Ключът към добрия секс

Имате ли проблеми в сексуалния живот? Не изпитвате желание да се отдадете на интимни ласки с партньора си? Чувствате ли се често отпаднали, потиснати и стресирани, без енергия за секс? Това е знак, че либидото ви е ниско, и в този случай трябва да направите нещо по въпроса. Желателно е, ако имате подобни проблеми да поговорите за тях с партньора си или в краен вариант  се обърнете към лекар. 

Причините за ниско либидо могат да бъдат много. На първо място поставяме умствения и физически стрес. Той е основния виновник, който намалява нашето либидо. Други причини за понижено либидо могат да бъдат определени остри и хронични заболявания, страничният ефект на някои медикаменти, вродени заболявания, депресивни разстройства, ниско самочувствие и др. Продължителното въздържание от секс, ниските нива на тестостерон в тялото, тютюнопушенето алкохолът, прекомерната консумация на вредна и нездравословна храна също оказват значително влияние върху сексуалната функция.

Супер решение за вас

Добрата новина, че има начин да подобрим състоянието си и да увеличим либидото си в минимален срок от време. Как ще стане това? Чрез приема на сексуални стимуланти, каквито магазин Bg Stimulanti предлага. Те са лесни за прием и супер ефективни, с чиято помощ вашето либидо отново ще се повиши и ще имате отново пълноценен сексуален живот.

Друг допълнителен начин за повишаване на либидото ви, който може да е като допълнение към ефекта на сексуалните стимуланти, е ако се храните с определени храни. Ние ще ви изброим тук някои от тях:

Тиквени семки

Вероятно мнозина от нас не подозират, че тези ядки са важни за производството на тестостерон, защото съдържат цинк и омега-3 мастни киселини

Мака

Известна още под името Перуански женшен, тази полезна билка съдържа 18 аминокиселини, протеини, витамини, минерали, фитонутриенти, които при редовна консумация увеличават сексуалното ни желание.

Корен от коприва

Това растение спомага за отпускането на кръвоносните съдове и повишава нивата на тестостерон при мъжете.

Лют червен пипер

Тази известна подправка ускорява пулса и подобрява кръвообращението, и поради тази причина може да помогне при еректилна дисфункция и ниско либидо.

Съживете интимния си живот

Приемайте сексуални стимуланти и подобрете сексуалния си живот.03

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *