По-атрактивни със сексуални феромони

Силата на феромоните

По-атрактивни със сексуални феромони

Добър начин да сме повече желани

Ако не  знаете какво представляват феромоните и досега никога не сте ги пробвали, ние ви съветваме да опитате, защото няма да загубите. Сексуалните феромони имат способността да променят живота ви.

Често  ли се чувствате не достатъчно атрактивни и в центъра на вниманието, усещате, че сякаш околните не ви обръщат достатъчно внимание, и съответно самочуствието ви страда от това? Ако имате такъв проблем, то не се тревожете, защото проблемът не е само във вас. Доста хора страдат от този проблем и мислят, че се случва само на тях, докато има лесно решение за него. Ние от Bg Stimulanti ви предлагаме страхотно решение. Вземете си парфюми с феромони и ще бъдете отново желани и ще се чувствате още по-атрактивни.

Защо се привличаме от тях?

Феромоните представляват малки органични молекули, които създават химична връзка между два индивида. Те се отделят от областите на подмишниците и гениталиите, и след като попаднат във въздуха, се възприемат от рецепторите на органите на обонянието. Те от своя страна изпращат възбуждащи импулси към двете полукълба на мозъка. Тези импулси се обработват от лимбичната система. Половите хормони са важно средство за комуникацията и сексуалното привличане между всички животни и също и при човека. Когато се отделят във външна среда, те ни влияят подсъзнателно и възбуждат нашето влечение и сексуално желание. 

Веществото андестерон се произвежда от надбъбречните жлези, както при мъжете, така и при жените, при които то се нарича андростенил. Човешките хормони  са много видове, и само някои от тях се използват в продукти, предназначени за сексуалното привличане. Те имат специфична миризма, защото не са съставени само от едно вещество, а представляват сложен комплекс от няколко. Прилагат се широко в парфюмерията. Откриването на сексуалните феромони е една еволюция в науката.

Защо ще ни помогнат?

Използването на парфюми с феромони ще ви помогне да привличате повече внимание и да правите по-добро първо впечатление и да повишите самочуствието си.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *