Факторите, които са причина за ниското либидо

Подарете си страхотни изживявания в леглото

Причините защо не можем да имаме добър секс

Как да си помогнем?

Ниското либидо е сериозен проблем както при мъжете, така и при жените. Най-важното е да споделим за проблема си с любимия човек и да вземем мерки на време.

При наличие на по-сериозни сексуални проблеми е желателно да се консултираме с лекар, тъй като не е хубаво да пренебрегваме собственото си здраве. Доброто здраве е гаранция за по-добър секс.

Факторите, които са причина за ниското  либидо

Съвременният начин на живот крие доста рискови фактори, които могат значително да повлияят на нашето желание за секс. Животът на бързи обороти ни кара да се чувстваме понякога  стресирани и без жизнена енергия. Следователно, това се отразява и върху сексуалния ни живот. Основните виновници за ниското либидо са стресът, здравословните проблеми, вредната храна, прекомерната употреба на цигари, алкохол или наркотични вещества.

В магазини като Bg Stimulanti можете да откриете решение на вашите сексуални проблеми. Съветваме ви да приемате сексуални стимуланти за максимално бърз ефект, с които сексуалния ви живот ще се подобри значително.

Добрата новина е, че ако променим някои свои вредни навици и с малко помощ от природата можем да възвърнем предишното си желание за секс. С помощта на определени храни афродизиаци или възбуждащи подправки можете да подобрите сексуалното си желание. Ето и техният списък:

Какао 

Това добре познато на всеки вкусно изкушение, съдържа анандамид, който се счита за “хормон на щастието“, фосфор, магнезий и антиоксиданти, метилксантини и аргинин, които повишават либидото.

Подправки

Джинджифилът, индийското орехче и канелата са подходящи подправки не само за бърз метаболизъм, но и за повишаване на либидото, тъй като те подобряват кръвообращението в областите на корема и таза.

Шатавари

Тази индийска подправка укрепва репродуктивната система и се използва от векове като средство  за повишаване на либидото

За отново хубави изживявания

Сложете край на проблемите си в леглото. Приемайте сексуални стимуланти за по-високо либидо и вие и вашият партньор отново ще се наслаждавате на хубав секс.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *