Подарете си щастие в леглото

Сексуални стимуланти за повече хубави моменти в леглото

Подарете си щастие в леглото

Как да се отървем от проблемите в леглото?

Чувствате ли се изморени, потиснати и ви липсва сексуално желание в леглото? Не можете да постигнете добър секс? Страдате  от сексуални проблеми, но не знаете точно как да си помогнете, защото не знаете първоизточника на вашия проблем. Не се тревожете повече, защото има лесно решение на вашия проблем. Ние от Bg Stimulanti ви препоръчваме ви да изпробвате сексуални стимуланти. С тях вие ще се сдобиете с максимални резултати и  ще повишите либидото си за нула време. Те са ефективен и бърз начин за подобряване на сексуалната ви функция.

Подобрете сексуалната си функция

В природата съществуват също храни, които ни предлагат решение за различни сексуални проблеми. Мнозина са чували за храните афродизиаци, но не всеки знае за начина им на действие и може би в ежедневието си подценяваме често техните свойства. Тук ще ви изброим  някои от тях:

Ванилия

Тази ароматна подправка повишава притока на кръв и има стимулиращ ефект върху хипофизата. Подобно действие има и канелата. Тези аромати създават усещане за романтика в помещението.

Пчелен мед

В него се съдържат витамините В и С, които са необходими за производство на полови хормони, и също така увеличават производството на тестостерон.

Люти чушки 

Поради съдържанието си на капсаицин, лютите чушки генерират топлина в организма.

Чесън

В него се съдържа магнезий, фенилаланин, триптофан и голямо количество от производните на серотонина, които вещества увеличават издръжливостта ни в леглото. Единственият му недостатък е лошият дъх, които след това трябва да премахнем.

Червено вино

Добре познатото на всички нас вино, съдържа етилов алкохол, който в умерено количество стимулира серотониновите нива.

Авокадо

Този плод, който  набира все по-голяма популярност, съдържа фолиева киселина и много витамини, от които В6, увеличаващ производството на мъжки хормони.

Зарадвайте себе си и своя партньор

Приемайте секс стимуланти за по-добро сексуално здраве  и хубави интимни моменти с партньора ви. С тяхна помощ вие отново ще се наслаждавате на хубав секс и ще забравите за предишните проблеми.

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *