Как да преодолеем проблемите си в секса?

Циалис – ключът към добрия секс

Как да преодолеем проблемите си в леглото?

Защо страдаме от ниско либидо?

Случвало ли ви се е да нямате желание в леглото и да се чувствате потиснати и уморени? Главният виновник за това е съвременният ни начин на живот. Стресът , проблемите в работата, някои хронични здравословни проблеми, депресия, тютюнопушене, прекаляване с вредна храна и алкохол, допринасят за понижаването на либидото ни.

Не е нужно да се самообвинявате, ако ви липсва  сексуално желание, защото не сте единствените с подобен проблем. Има лесен начин да си помогнете сами.

Как да преодолеем проблемите си в секса?

Ние от Bg Stimulanti ви предлагаме да решите проблемите си веднъж завинаги със сексуален стимулант Циалис. Тези таблетки съдържат тадалафил, който, както и подобните на него вещества, намалява стреса при натоварване на сърцето свързано с налягането. Ефектът му е подобен на виагра, като той действа като инхибитор на ензима PDE-5. Действието му се изразява в това, че увеличава задържането на азот  и азотната концентрация в кръвта. Този процес увеличава цялото кръвообращение в тялото и съответно и това към половите органи. При продължителна употреба, циалисът значително повижава либидото, увеличава нивата на тестостерона и премахва проблемите с ерекцията при мъжете.

Навярно повечето от вас са чували за храните афродизиаци. Ако ги приемате редовно, те могат да увеличат ефекта на сексуалните стимуланти.

Тук ще ви изброим топ храните, които ще ви помогнат да си повишите либидото за нула време.

Шоколад

Това е може би е номер едно храната сред афродизиаците, тъй като действа ефективно върху сексуалната ни функция. Действието му се дължи на фенилетиламина в него, който увеличава желанието ни за секс. Също така в него има анандамид, теобромин и триптофан, увеличаващи нивата на допамина и подобряващи кръвообращението.

Ягоди

Тези вкусни червени плодчета са полезни за безброй много неща, като едно от тях е повишаването на нашето либидо. Те съдържат витамините С и Е, които действат стимулиращо на нервната система и ендокринните жлези.

Шампанско

Тази напитка има славата на афродизиак, тъй като е смес от въглероден двуокис и гроздова захар (фруктоза). Това е така, тъй като след като попадне в организма, шампанското бързо се усвоява от кръвта и насища клетките на главния мозък с алкохол и въглехидрати. Вследствие на това центровете на мозъка, които са отговорни за сексуалната възбуда се активират. Шампанското съдържа фруктова киселина, която стимулира производството на андрогени от надбъбречните жлези. Андрогените са половите органи, отговорни за сексуалната възбуда.

Авокадо

Този екзотичен плод с произход Мексико има изключително силен стимулиращ ефект върху либидото и не случайно е в списъка с храните за секс. В него се съдържа фолиева киселина, която спомага за достигането на оргазъм.

Най-доброто решение за вашите проблеми

Ако приемате редовно таблетки Циалис в комбинация с храни афродизиаци, отново ще се радвате на сексуално желание и пълноценен секс .

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Сподели публикацията!
FacebookTwitterLinkedInTumblrGoogle+PinterestEmail

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *