Amsterdam попърс

Amsterdam попърс

5 от 5 на база 1 клиентска оценка
(1 клиентски отзив)

16.00 лв.

Amsterdam попърс е еротичен ароматизатор за стая. Употребата му има за цел възбуждане на сетивата по време на половия акт.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Amsterdam poppers е еротичен ароматизатор за стая. Употребата на този вид стаен ароматизатор има за цел възбуждане на сетивата по време на половия акт.

Начин на употреба: Отворете капачката и оставете да се изпарява в проветриво помещение непосредствено преди полов акт! Избягвайте директна инхалация, злоупотреба и ненормално продължително излагане! НЕ ПОГЛЪЩАЙТЕ! Не трябва да приемате този Попърс едновременно със секс стимулатори /Виагра и други аналогични/. Не е желателно да се излагат на въздействието му хора, имащи проблеми или страдащи от анемия, глаукома, сърдечни проблеми, а също така и с проблеми с кръвното налягане. Не е желателна употребата от бременни. При съприкосновение с кожата може да се получи раздразнение или при продължително въздействие да се получи изгаряне
Опаковка: 10мл

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

  1. 5 от 5

    :

    Добро е.Наистина подобрява сексуалното изживяване.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *