cupidra_10

CUPIDRA Възбуждащи таблетки за мъже 10 бр.

4 от 5 на база 1 клиентска оценка
(1 клиентски отзив)

40.00 лв.

Възбуждащи таблетки CUPIDRA действат благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължават половия акт.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Възбуждащи таблетки CUPIDRA действат благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължават половия акт. Таблетките оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция. CUPIDRA таблетки са разработени изцяло на билкова основа, съставките карат гладките мускули да се отпуснат, образувайки вазодилатация – разширяване на кръвоносните съдове и улеснява пълненето с кръв на пениса.

Начин на употреба: 1 или 2 таблетки се приемат с малко течност около час преди полов акт
Опаковка: 10 таблетки в опаковка

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

  1. 4 от 5

    :

    Изпробвах продукта.Ерекцията наистина се увеличи.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *