big-dzhim

Гел за уголемяване на пениса Rainbow Big Jim

4 от 5 на база 1 клиентска оценка
(1 клиентски отзив)

25.00 лв.

Гел за уголемяване размера на пениса.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Един от най-новите продукти в мъжката здравна индустрия е революционният Rainbow Big Jim гел за уголемяване на пениса. Гарантирана формула, разработена изцяло на базата на натурални съставки дава шанса за трайно увеличаване  размера на пениса. Ерекцията става по-силна и по-продължителна.

Начин на употреба: Нанася се малко количество от гела върху пениса и нежно се масажира в рамките на 10 мин, два пъти дневно
Опаковка: 50мл

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

  1. 4 от 5

    :

    Ползвам го от 1 месец и се забелязва лек резултат.Надявам се че,след по-продължителна употреба резултатът ще е много добър.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *