капки за уголемяване на пениса

Kапки за уголемяване на пениса Big Penis Drops

31.50 лв.

Big Penis Drops са капки за уголемяване на пениса, разработени изцяло на билкова основа.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Big Penis Drops са капки за уголемяване на пениса, разработени изцяло на билкова основа. Благодарение на своята концетрирана формула те спомагат за увеличаване размера на мъжкия полов член. Продуктът се абсорбира и приема лесно от организма и благодарение на това се достига максимално увеличаване размера на пениса.

Начин на приложение: ежедневно 15-20 капки в малко течност, за най-добър резултат препоръчваме употреба минимум 3 месеца
Опаковка: 20мл

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Kапки за уголемяване на пениса Big Penis Drops“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *