mega-penis-plyus-kaps

Капсули за уголемяване на пениса Mega Penis Plus

61.80 лв.

Mega Penis Plus Pills са таблетки създадени по специална технология, 100% натурален и клинично тестван продукт за уголемяване на пениса.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Mega Penis Plus Pills са таблетки създадени по специална технология, 100% натурален и клинично тестван продукт за уголемяване на пениса. Благодарение на активните си съставки Mega Penis Plus Pills увеличава притока на кръв към пениса, по този начин поддържа циркулацията в него и така се постига ефектът на уголемяването. Освен това продуктът действа стимулиращо и благоприятно върху ерекцията и върху повишаване количеството на семенната течност.

Начин на употреба: 1-2 таблетки дневно
Опаковка: 60 капсули

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Капсули за уголемяване на пениса Mega Penis Plus“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *