majki-human-feros-konc

Концентриран мъжки парфюм с феромони Magnetic Pheromone

3 от 5 на база 1 клиентска оценка
(1 клиентски отзив)

31.50 лв.

Мagnetic Pheromone е изключително концентриран мъжки парфюм с феромони привличащ жените. Няма аромат и може да се комбинира с друг парфюм.

Сравни

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Науката отдавна е открила, че феромоните действат на подсъзнателно ниво и повлияват дадения индивид в посока повишаване на сексуaлното желание. Мagnetic Pheromone е изключително концентриран мъжки парфюм с феромони привличащ жените. Няма аромат и може да се комбинира с друг парфюм, което го прави подходящ както за ежедневието, така и за вечерни партита.

Начин на употреба: Впръсква се по врата и от вътрешната страна на китката
Опаковка: 8мл

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

 1. 3 от 5

  :

  Чувал съм за тези „магически“ парфюми,които след като си пръснеш,привличат всяка жена. Как мислите това истина ли е или маркетингов трик ?

  • :

   Здравейте, благодаря Ви за въпроса.
   Естествено е да се каже, че няма да има магически ефект, защото все пак това е парфюм, но наситеността му на фермони, влияе положително при мирис от другия пол. Лично клиентите ни са споделяли добро мнение за продукта.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *