kupid-glajd-aloe-vera

Лубрикант Cupid Glide Aloe Vera

17.00 лв.

Cupid Glide Aloe Vera лубрикант действа антибактериално и предпазва влагалището от замърсявания и възпаления. Подходящ за мъже и жени.

Сравни
Категория: Етикети: ,

Направете бърза поръчка като оставите само вашето име, телефон и e-mail. Наш служител ще се свърже с вас.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Cupid Glide Aloe Vera лубрикант действа антибактериално и създава естествена защитна среда, която предпазва влагалището от замърсявания и възпаления. Изключително нежен към кожата, той е подходящ както за мъже, така и за жени. Повишава чувствителността при половия акт и предотвратява болезнените протривания.

Начин на употреба: Нанесете желаното количество непосредствено преди полов акт

Опаковка: 100мл

ЗА АВТОРА : Peter Stoyanov

Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Лубрикант Cupid Glide Aloe Vera“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *