За нас

Peter Stoyanov BG Stimulanti new
Петър Стоянов

Собственик и Основател на компанията: Петър Стоянов

Кой е той?
Петър Стоянов е собственик и основател на BG STIMULANTI – bgstimulanti.com – най-големия онлайн магазин за секс стимуланти в България!
Петър Стоянов е експерт и има опит с маркетинга на тези продукти, тъй като е живял и работил във Великобритания, за една от най-големите фармацевтични компании в Лондон.
През 2001г. той завършва престижен университет във Обединеното Кралство и 6 години по-късно започва да работи по специалността си. Любовта и носталгията към родината го карат да се завърне в България и да започне самостоятелен бизнес в сферата, която е експерт.

Защо сме открити?
След 2 години премеждия с българското законодателство, Петър Стоянов отваря първия онлайн магазин за секс стимуланти, според изискванията на българското законодателство. Като единствен собственик на законен онлайн магазин в тази ниша BG STIMULANTI, предлага и продукти на много по-добри цени от конкурентните на пазара. Мрежата от контакти със доставчици и дистрибутор в цяла Европа правят абсолютен лидер на пазара в България BG STIMULANTI!

Какво ни прави професионалисти и експерти в тази ниша?
Образованието, контактите и опитът от вън! Може да се каже, че ние сме единствената квалифицирана фирма в България, доказала се във Великобритания и вкарала ноу-хау в България.
Ние не крием кои сме, защото сме прозрачни. Ние стоим с имената си зад всеки продукт и качеството му. Ние от BG STIMULANTI предлагаме онлайн над 400 продукта с ясен произход и качество за мъже и жени. Ние сме съпричастни към така наболялия проблем за мъже и жени. Имаме адекватно решение за всеки сексуален проблем, независимо кой от нашите иновативни продукти ще изберете: